• Beställ och hämta Gratis i butiken. Fri frakt vid köp över 500 kr (frakt 69kr)
  • Betala snabbt och säkert via KLARNA

HEJ

På grund av rådande omständigheter har vi valt att stänga vår fysiska butik i Ronneby i några veckor. Det är givetvis inget lätt beslut men vi känner att vi alla måste dra vårt strå till stacken så att vi får bukt med smittspridningen. Vi som butik och handelsplats är ansvariga för att skapa ett tryggt sätt för personal och kunder att handla på och det är självklart vårt främsta fokus.

Vår webshop minta.se är alltid öppen. Du som bor i närheten kan välja gratis upphämtning i butik så att du slipper gå till utlämningsställen utan istället tryggt få din vara utlämnad vid vår dörr. Du får gärna boka tid för att besöka butiken enskilt.

Läs mer här 

  • USP icon shopping-cart

    Beställ och hämta Gratis i butiken. Fri frakt vid köp över 500 kr (frakt 69kr)

  • USP icon check

    Betala snabbt och säkert via KLARNA

  • USP icon mail

    Kontakta oss info@minta.se

Välkommen till Minta!

Inredning, textil och design

Vilka är vi? Vi är inte bara en stor butik i en liten stad. Vi är även ett litet varumärke med stora visioner. I vårt eget varumärke Mimou designar och tillverkar vi produkter i noga utvalda material tillsammans med noga utvalda hantverkare och fabriker. I sortimentet finns bla OekoTex certifierade gardiner, handtillverkad keramik och växtfärgade kuddar. Våra svensktillverkade tapeter har vunnit Elle Decorations prestigefyllda pris Årets Tapet två gånger. Vi är mycket glada att våra Mimouprodukter säljs via andra butiker runt om i världen.

I vår butik Minta i Ronneby blandar vi våra Mimouprodukter med handplockad vintage, hantverk och produkter från andra varumärken. Det samlade temat är ”produkter vi älskar”. För oss är det viktigt att interiörer skapas av bra produkter och fylls med glädje och personlighet. I våra två egna webshoppar minta.se och mimou.se så erbjuder vi detta sortiment så att du bekvämt kan beställa hemifrån. När vi inte har öppet arbetar vi med att packa varor, fotografera, designa, skriva texter, göra inredningsprojekt och mycket mer. Dagar vi har öppet i vår stora butik i vår lilla stad och då är du välkommen till oss för att inspireras, få råd om hur du ska inreda eller helt enkelt bara vara en sakletare på skattjakt bland alla våra härliga produkter. Allt samlat på 1100 kvm fyllt med inspiration.

/Malin, Anki, Anna, Ida, Lovisa & Co